Mr. Turist

Ponedjeljak, 11 Februar 2013 18:07

Klizbal - klizanje pod maskama

Na klizalištu Panonika održan je prvi bal pod maskama. 

U prelijepom zimskom ambijetu uz prijatnu hladnoću i sniježne pahuljice na klizalištu Panonika u subotu 9. februara sa početkom u 17:00 sati održan je prvi ''Klizbal'' odnosno klizanje pod maskama. Klizalište je bilo prepuno zaigrane dječice maskirane u Spidermana, Jokera, Drakulu, Princezu, čudovište... Nagrade za najorginalniju masku i kostim dobili su mališani maskirani u Spidermana, Slonku Damba i Princezu sa crvenom kosom - Winks. Prvobitno je planirana jedna nagrada za samo jednu najbolju masku, ali kako su se klinci zaista potrudili izabrali smo tri najbolje maske/kostima i dodijelili tri nagrade. Klizalište Panonika svoje je pobjednike nagradilo besplatnom mjesečnom ulaznicom za kompleks Panonskih jezera za ljetnu sezonu kupanja 2013.

Podsjećamo, ove zime klizalište ''Panonika'' je upriličilo veći broj sportsko-rekreativnih i kulturno-zabavnih programa od kojih izdvajamo: Svečano otvaranje klizališta, Proslava katoličkog i pravoslavnog Božića, Dječija Nova Godina, Ice Fun Battle, BHL Kids (hokej utakmice), Ice Battle All Star, Klizanje pod maskama ''Klizbal''. Vjerni posjetitelji klizališta često su bili nagrađivani besplatnim poklon vaučerima za klizanje, sponzorskim nagradama, takmičari "Ice Fun Battle" sezonskim ulaznicama za Panonsko jezero, a dodijeljenje su i mjesečne ulaznice za Panonska jezera. Oni najmlađi kao i prijašnjih godina imali su priliku naučiti svoje prve ''korake na ledu'' u okviru besplatne škole klizanje koju vode visokokvalifikovani treneri - voditelji sportskih aktivnosti JKP ''Pannonica''.

Klizanje pod maskama ''Klizbal'' je ujedno i posljednji događaj u ovoj zimskoj sezoni. Uz pozdrav KLIŽIMO SE I SLJEDEĆE GODINE zahvaljujemo se svima koji su podržali rad jedinog klizališta u Tuzli ali i šire."

pogledano 192 puta
logo
Turističko ugostiteljska škola
Muhameda Hevaije Uskufije 3
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
euroherc.jpg
putnik.jpg
rudar.jpg
sponzori4.jpg